Две момичета са се возили в автомобил на Георги Семерджиев при

...
Две момичета са се возили в автомобил на Георги Семерджиев при
Коментари Харесай

Нови шокиращи разкрития по казуса „Семерджиев“ – две жени били в колата по време на катастрофата

Две девойки са се возили в автомобил на Георги Семерджиев при съдбовния удар на бул. „ Черни връх “ в София, при който починаха две млади дами. Това съобщи пред съда един от очевидците на злополуката – Марио Гюзелев.

Днес на въпроси дават отговор общо 12 очевидци на тежкия случай.

Гюзелев се е движил с мотор паралелно на Семерджиев преди конфликта. Предполага се, че и той се е движил с висока скорост. Дали двамата са се състезавали, не е открито. Свидетелят съобщи пред съда, че е видял Семерджиев да минава на алено два пъти преди конфликта.

„ След удара стопирах, с цел да оказа помощ, в случай че има по какъв начин. Имаше две девойки. Едното плачеше и повтаряше „ Бързо, бързо, убихме хора “, описа очевидецът той пред съда.

След това двете девойки изчезнали. Свидетелят не съумя да ги опише.

Пред съда даде показания и прочут на Георги Семерджиев, който месец преди злополуката му продал колата, с която той провокира случая.

Христиан Петракиев съобщи, че се видял със Семерджиев броени часове преди нещастието. Беше намесено още веднъж името на полицайката Симона Радева. По думите на Петракиев тогава тя е била със Семерджиев.

Делото ще продължи на 8 март с разпити на майката и брата на Георги Семерджиев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР